Μια ανάσα πριν από το πέρασμα στο νέο χρόνο, ίσα που προλαβαίνουμε να σας ενημερώσουμε για το χρόνο, τον τόπο και το πρόγραμμα εργασιών της πανελλαδικής συνάντησης - συνέλευσης συλλογικοτήτων για την ενέργεια. Θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19/1/2020, στην Αθήνα, στο χώρο της Νομικής σχολής (πίσω από το κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών) και, πιο συγκεκριμένα, στο αμφιθέατρο 1, με είσοδο από την οδό Μασσαλίας και το αίθριο της σχολής.
   Όλα όσα αφορούν στη συνάντηση είναι αναρτημένα στο blog, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό (κάλεσμα, πρόγραμμα εργασιών, συλλογικές και προσωπικές επεξεργασίες, άλλα βοηθητικά υλικά, γραφικά κ.λπ.): https://meeting4energy.blogspot.com
   Στείλτε μας συλλογικές και προσωπικές επεξεργασίες για την ενέργεια, για να αναρτηθούν στο blog και να κάνουμε πιο ουσιαστική τη συζήτηση, κατά τη διάρκεια του διήμερου.

Για λόγους καλύτερης προετοιμασίας της συνάντησης, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε τις συλλογικότητες που προτίθενται να συμμετάσχουν. Επίσης, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε αν υπάρχει ανάγκη φιλοξενίας, όσων θα μετακινηθούν από περιοχές εκτός Αθήνας. Ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή χρονιά!

Πρωτοβουλία πανελλαδικής συνάντησης για την ενέργεια
blog: meeting4energy.blogspot.com
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
f/b: Συνάντηση για την ενέργεια
 
 

Τυχαίες εικόνες

spitia.jpg

Πεταλούδες στο χωριό

im2.jpg